talaldkiNyerjen Kiskunhalashoz kötődő ajándéktárgyakat és Halasmédiás ajándékcsomagot a Képrejtvénnyel! Hogyan? Legyen gyors, szemfüles, és szerencsés. Ha mindhárom feltétel teljesül,  Öné lesz egy értékes csomag a Halasi Média és Kultúra Kft. jóvoltából.

Bővebben...

pendriveAz informatika és a technika a jelek szerint közel áll olvasóinkhoz, hiszen nagyon sok helyes tippet kaptunk az elmúlt napokban. Máris mutatjuk, ki nyerte meg játékunk legutóbbi fordulóját.

Bővebben...

homeroMostani feladványunk estében játékosainkban a bútorfogantyú, a csaptelep és a pénztárca tippek is felmerültek. Kreatív ötletek, annyi biztos.

Bővebben...

spiralHa Ön azon játékosaink között van, akik szerint tortarészlet, egy ritka ásvány vagy éppen egy karácsonyfadísz látható a képen, akkor el kell keserítsük, hiszen biztosan nem Ön nyerte mostani játékunkat.

Bővebben...

szivacsLábtörlő és műfű. Sokan ezt vélték látni legutóbbi feladványunk fotóján. Volt, aki szerint egy darabka fagyasztott spenótot mutattunk be Önöknek. A valóságban azonban egészen másról volt szó.

Bővebben...

sonkamegfejtesErdő, falevél, mókus a fán. Utóbbinál kissé el kellett mélyednünk a fotóban, de aztán csodák csodájára, mi is megláttuk a mókuska sziluettjét. Nagyon kreatívak voltak tippelőink, a helyes megfejtést azonban egészen más területen kellett keresni.

Bővebben...

tetrisSok játékosunkban feltört a retro életérzés, hiszen ezúttal a '90-es évek egy ikonikus tárgyát kellett kitalálniuk a tippelőknek. Közel 80 e-mailt kaptunk egy nap alatt, köszönjük az aktív részvételt!

Bővebben...

sajtocskaA gasztronómia területén otthonosan mozognak játékosaink, s ez jól leszűrhető volt a beküldött tippeken is. A legtöbb e-mail helyes megfejtést tartalmazott.

Bővebben...

lemezmegfejtesEső utáni autógumi, vizes hajcsomó, szélvédő és még megannyi tipp érkezett be hozzánk. Ön tudta, hogy miről készült a képrészlet? 

Bővebben...

viragszirmaFarmerkabát gombja...szalvéta sarka...többek között ilyen tippeket is kaptunk erre a feladványunkra. Pedig a valódi megfejtés ezektől nagyon, d enagyon távol állt. Mutatjuk, ki nyerte megújult képrejtvényünk első fordulóját.

Bővebben...

Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Július 2019
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4