geneziusKabaréval érkezett Kiskunhalasra a Genéziusz Színház Horváth István vezetésével. Szórakoztató, Sanzon izé című előadásuk pénteken volt a Közösségek Házában. Horváth István szerzőként, előadóként és rendezőként is jegyzi e darabot.

Bővebben...

Thúry József, a Szilády Áron Református Gimnázium egykori tudós tanára, kiváló turkológus, akadémiai tag 110 évvel ezelőtt halt meg. Rá emlékeztek az oktatási intézményben május 20-án délelőtt. Közreműködött a Szilády Áron Református Gimnázium kórusa Andáné Vastag Andrea vezetésével.

Bővebben...

Hagyományaink őrzése, nemzeti kincseink továbbvitele közös feladat. Erre hívta fel a figyelmet a XVII. Országos Csipkekiállítás és Találkozó rendhagyó záró rendezvénye. A programot Birinyi József, a Hungarikum Szövetség elnöke népi hangszerbemutatója is színesítette. 

Bővebben...

hegedu03Spiritualtec – Hegedűmeditációk címmel hívta zenés találkozóra a helyi közönséget Balázs Gergely. A hegedűművész pályája több mint két évtizede indult. A szakma kiválóságaival játszott együtt, az utóbbi időben viszont szólóban koncertezik. Előadása Bács-Kiskun megyei premierje városunkban volt a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében.

Bővebben...

harcsavFolytatódik a Jazzvacsora és a Halasmédia közös programsorozata, mely a Halaskiül fantázianevet kapta. Múlt hétvégén Vörös Janka és zenekara, valamint a 5 Non Bonds szórakoztatta a közönséget, most szombaton pedig Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint látogat el városunkba.

Bővebben...

sanzonize-kA kabaré műfaj halhatatlan. Mindenki ismeri Karinthy Frigyes, Nóti Károly vagy Rejtő Jenő jeleneteit. Kevés azonban az olyan est, amiben modern, mai kabarészerzők jeleneteit láthatja a publikum.

Bővebben...

jazzÚj zenei sorozat indult városunkban Halaskiül címmel. Első alkalommal Vörös Jankát és zenekarát, továbbá a 5 Non Bonds együttest köszönthettük a műsor fellépőiként. A program a Jazzvacsora Kft., valamint a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében valósult meg a Ben Joe Bárban.

Bővebben...

Második alkalommal gyönyörködhetett a hangversenytermet megtöltő közönség Kovács Andrea igazgatóasszony és Juhászné Zelei Judit zongoraművész, a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola tanárai gyönyörű együtt muzsikálásában.

Bővebben...

jankaPénteken este az élőzenéé lesz a főszerep Kiskunhalason. A Jazzvacsora, valamint a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. koncertsorozatának első állomásán, a Ben Joe Bárban a budapesti Vörös Janka muzsikál zenekarával.

Bővebben...

Nagyszabású rendezvény házigazdája volt szerda kora este a Berki Galéria. A kiállítóteremben S. Császár Anna Pipacskeringő című tárlata várta az érdeklődőket. Az udvaron a Berki Galéria homlokzatának avatását tartották, melyet Zöld Marci alakja díszít.

Bővebben...

Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1