aranygaluskaE heti ajánlatom elsőre talán kissé „pepecselősnek” tűnhet, de a végeredményt kóstolva azt mondom, megéri. Egy klasszikus édességet készítettem, próbálják ki Önök is bátran.

Bővebben...

kettoetelRékasiné Szalma Mariann állandó olvasónk. Most két családi receptet osztott meg velünk. Mennyiségeket nem írt, de azt gondolom, mi, háziasszonyok már gyakorlatból tudjuk, mekkora adagokat készítsünk a család számára.

Bővebben...

Alpesi tarjaEgy igazán kiadós, laktató és meglepő módon pénztárcakímélő húsételt választottam e heti ajánlatom gyanánt. A tesztelés odahaza, az ebédlőasztalnál már megtörtént, mondanom sem kell, osztatlan sikert aratott a férfiak körében.

Bővebben...

HagymalevesEgy jó leves elengedhetetlen része egy tartalmas ebédnek. Ezúttal a hagymát választottam fő alapanyagnak.

Bővebben...

nyuszipogiJön a Húsvét, ilyenkor a háziasszonyok igyekeznek minél több, az ünnephez kapcsolódó finomságot készíteni. Akár vendégváró falatkának, akár délutáni „rágcsának” is ideális lehet ez a speciális pogácsa.

Bővebben...

CsorogefankEgy tál csörögefánkkal lepte meg szerkesztőségünk tagjait Vass Katika. Gyorsan el is mesélte, hogy készült a finomság, én pedig most megosztom Önökkel a receptet.

Bővebben...

Dubarry csirkemellHa húst teszek az étkezőasztalra, igyekszem mindig egy kis zöldséget is társítani hozzá. Ezúttal a karfiolra esett a választásom, így készült el e heti ajánlatom.

Bővebben...

Kinder BuenoHa jön a hétvége, megkérdezem a családtagokat, ki milyen finomságot szeretne fogyasztani a vasárnapi ebédnél. Az elmúlt héten egy édességet kértek tőlem, én pedig teljesítettem a kívánságot.

Bővebben...

Bananos tekercsLovászi Marcsit a legtöbben jógaoktatóként, egészségügyi szakemberként ismerik a városban. Tőle kaptam kóstoló gyanánt egy nagyon finom sütit, ami annyira ízlett, hogy rögtön elkértem a receptet is.

Bővebben...

Mustaros karajBársonyos mártás, omlós hús, kellemes ízharmónia jellemzi e heti ajánlatomat, melynek higgyék el, kicsik és nagyok egyaránt örülnek majd a vasárnapi ebédnél.

Bővebben...

Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1