Európa hatodik legjobb úszója 1500 méteres gyorsban Juhász Adél, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a néhány perccel ezelőtt véget ért döntőben. A londoni kontinensbajnokságon szereplő halasi versenyző  16:22,69-cel a hatodik helyen végzett két hónappal a 18. születésnapja előtt, mégpedig egyéni csúccsal. 

Bővebben...

Tavaly májusban városunk több év kihagyás után újra csatlakozott egy nemzetközi kezdeményezéshez, a Kihívás Napjához. Idén sem maradunk ki a programból, sőt, ahogyan tavaly is már előző este elkezdődik a sportsorozat. Fákylás futással, egy gálameccsel és focitornával indul a kihívás.

Bővebben...

- Hátha valaki Halason is nézi és jegyzeteli az időket - fogalmazott Knézy Jenő, az 1500 méteres gyorsúszás  közvetítésekor annak kapcsán, hogy Juhász Adél egészen fantasztikusan versenyzett. Novotny Attila tanítványa futamában végig a második helyen úszott és 16:28,05-tel, másodikként csapott be a célba. Összesítésben ez volt a hatodik legjobb idő, ami azt jelenti, hogy Adél ott lehet a holnapi döntőben.

Bővebben...

Kettős céllal csobban ma medencébe Juhász Adél az úszó Európa-bajnokságon, az 1500 méteres gyorsúszás első előfutamában. Egyrészt a 800 méteres részidőn akar javítani, másrészt a döntőbe szeretne jutni. Erre egyébként megvan az esélye, ugyanis a hatodik legjobb idő az övé. Nem sokkal negyed egy után lehet megint drukkolni neki!

Bővebben...

- Összetörni nem érdemes. Ott van még az 1500 méter, ahol megpróbálom kihozni magamból a maximumot -fogalmazott Juhász Adél a tegnapi, 800 méteres gyorsúszás előfutamaiban elért tizedik helyezése után. Novotny Attila tanítványa azt mondja, most már az újabb számra készül, ahol a hatodik legjobb ideje van.

Bővebben...

Borzasztóan erős mezőnyben szerepelt Juhász Adél a 800 méteres gyorsúszás harmadik előfutamában az úszó Európa-bajnokságon Londonban. A halasi versenyző remekül teljesített, saját futamában az ötödik helyen zárt 8:38,45-ös idővel, ez összesítésben a tizedik legjobb volt, így minimális különbséggel, de lemaradt a döntőről. Ami még fontos: Adél ideje több mint egy másodperccel jobb volt, mint a nagy rivális, Risztov Éváé.

Bővebben...

Várhatóan fél egy körül csobban a londoni uszoda medencéjébe Juhász Adél a 800 méteres gyorsúszás harmadik előfutamában. Az Európa-bajnokságon elért eredmény alapján a halasi úszó akár megválthatja az olimpiai repülőjegyét is. Mint megtudtuk: sok pihenésen és egy bőséges reggelin van túl Adél, aki várja már a rajtot.

Bővebben...

Ősszel, némi meglepetésre, a 93. percben lőtt góllal pontot szerzett a Harta a Kiskunhalasi FC otthonában. A két csapat vasárnap délutáni, hartai mérkőzésén ilyentől nem kellett tartani, a halasiak magabiztosan szerezték meg a győzelmet. Ami viszont továbbra is bosszantó, az a sok kimaradt helyzet.

Bővebben...

Miközben Juhász Adél és edzője, Novotny Attila Londonban, az Európa-bajnokságon vesz részt, a Halasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület többi versenyzője Kecskeméten, az országos vidékbajnokságon szerepeltek. Mint megtudtuk: nem is akárhogyan, ugyanis 9 arany-, 7 ezüst-, 9 bronzérem mellett 20 pontszerző hely volt a pünkösdi hétvége mérlege.

Bővebben...

zsana 1Hatvan startot láthatott a zsanai közönség Pünkösd vasárnapján, a regionális díjugrató versenyen. Zsana igényes, szervezett rendezvényén ideális körülmények álltak rendelkezésre lovasoknak, nézőknek. Az árusok, vendéglátóhelyek, a kulturált lelátók, zsűri központtal a rendezvénycentrum tetején, a lovasverseny szervezők álma. A honi díjugratásban egyre ritkább füves pályán tették próbára egymást a lovasok. A helyiek közül Fodor Gábor, a Suti István emlékverseny megnyerésével tűnt ki. Füzér Flóra a 110-es nyitott számot hozta az első helyen. (címkép: Füzér Flóra, Rascally Kaland)
 
 

Bővebben...

Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1