gyermekrendor01A közelgő nyári szünet a gyermekek számára a vidám, gondtalan szünidő időszaka. A statisztikák szerint az iskolai szünidőben, s főként nyáron ugrásszerűen megemelkedik a gyermekkori balesetek száma. Az ilyen balesetek megelőzése érdekében vettek részt a halasi rendőrkapitányságon a Fazekas Mihály Utcai Általános Iskola diákjai egy rendhagyó KRESZ oktatáson, ahol a gyerekek sok hasznos információt kaptak a rendőrség munkatársaitól. A gyerekek emellett megismerkedhettek a rendőrök munkájával, technikai felszereléseikkel is, természetesen a járművek aratták a legnagyobb sikert a nebulók körében.

Bővebben...

Kiskunhalasi sofőrje volt annak az autónak, amely ma kora reggel szenvedett balesetet Tolna megyében, a 6-os főúton. A 48 éves vezető életét már nem tudták megmenteni. Egyelőre nem tudni, hogy miért sodródott le a jármű az aszfaltról.

Bővebben...

Közel 140 grammnyi kábítószergyanús anyagot foglaltak le a halasi és bajai rendőrök egy jánoshalmi férfitől még kedden. K. Zsolt lakásában digitális mérleget és őrlőt is találtak a nyomozók, az eljárás kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult.

Bővebben...

Személyi sérülés nem történt, de jelentősen lassította a forgalmat az a baleset, amely ma délelőtt tíz óra után nem sokkal történt Kiskunhalason a Széchenyi és a Kazinczy utca kereszteződésében. Egy szerb kamionos ütközött neki az előtte kanyarodni szándékozó, várakozó autónak.

Bővebben...

Halálra gázolt egy 60 év körüli férfit a Budapest felé tartó személyvonat szerda este Pirtónál, a nyílt vasúti pályán. A vonaton harmincan utaztak, a MÁV vonatpótló autóbuszt küldött az utasokért. Az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette, a helybéliek elmondása szerint nem sokkal korábban az egyik közeli kocsmában italozott,  hazafelé tartott, a sínen akart átkelni.

Bővebben...

Enyhítette három iráni és egy afgán, illetve egy iraki állampolgár korábbi, hivatalos személy elleni erőszak miatt első fokon kiszabott büntetését kedden - két különböző tárgyaláson - a Kecskeméti Törvényszék a kiskunhalasi befogadóközpontban januárban történtek ügyében. Az eredetileg tizenöt vádlott közül kettő esetében már februárban jogerőre emelkedett az első fokon eljáró Kiskunhalasi Járásbíróság ítélete: egyiküket gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a másikat pedig három évre kiutasították. A többi esetben az ügyészség súlyosításért, a vádlottak és védőik pedig enyhítésért fellebbeztek.

Bővebben...

Az ünnepi hétvégén próbálkozott az a szerb férfi, aki egy körözött német rendszámú Mercedest vezetett és szeretett volna bejutni Magyarországra. A tompai átkelőig tartott az útja.

Bővebben...

Szinte nem telik el olyan hét, hogy ne számolna be a rendőrség olyan sofőrről, aki jogosítvány nélkül vezetett. A legfrissebb eset Kelebián történt pénteken éjszaka.

Bővebben...

Egy 12 éves afgán kislány kért segítséget a határrendészektől, hogy megtalálja szüleit. A gyermeket a zöldhatáron fogták el és azt állította, a családja már Magyarországon van. A nagy találkozás Kiskunhalason volt.

Bővebben...

Egy 76 éves idős asszonyt rabolt ki egy 20 éves halasi férfi április 2-án, a helyi ügyészség példás gyorsasággal emelt vádat ellene. A fiatalnak minősített rablás miatt kell felelnie, súlyos büntetésre számíthat.

Bővebben...

Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1