Rólunk
Halasi Tükör
Halas Televízió
www.halasmedia.hu
Halasi Tükör
 
A Halasi Tükör hetilapot 1987-ben alapították. Az újság kezdetben helyi nagyvállalatok közös lapjaként, később magánbefektetők helyi közéleti újságjaként üzemelt. Lassan két évtizede, hogy Kiskunhalas Város Önkormányzatának tulajdonába került a szerkesztőség. Hetilapunk a HMK szervezetén belül, önkormányzati anyagi támogatással működik, de fenntartását elsősorban újságunk vásárlói és hirdetői biztosítják.
 
A Halasi Tükör célja elsősorban a kiskunhalasi és környékbeli polgárok tájékoztatása, kitekintéssel a járásra, amelynek városunk központja. Lapunk hetente, szerdai napokon jelenik meg 20-24 oldalon, A4-es formátumban, színes fedőívekkel. Szerkezetében a közélet minden területét felöli az aktualitásoknak megfelelő terjedelemben. Az újságírói műfajok széles skáláján keresztül kínálunk híreket, riportokat, interjúkat, portrékat, véleményeket és háttér-összeállításokat képekkel.
 
A Halasi Tükör, a HMK és Kiskunhalas Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodás alapján ellátja az önkormányzati tájékoztatás egy jelentős részét. Hirdetési felületeivel pedig a gazdasági szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek rendelkezésére is rendelkezésre áll a meghatározott áraknak megfelelően.
 
Felelős kiadó: Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft..
Terjesztés: Magyar Posta Zrt. és saját terjesztők.
Tördelés és nyomdai munkák: Kópia Kft.
 
Szerkesztőségi elérhetőség:
6400 Kiskunhalas, Bethlen G. tér 7/d.
Telefon/Fax: 77/426-676
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Halas Televízió
 
A Halas Televízió az 1991 februárárjában szerkesztett első adása óta működik. A jelenlegi szerkesztőségig, műsorstruktúráig és technikai fejlettségig számos átalakuláson ment keresztül televíziónk. 1992 májusától váltak rendszeressé adásaink, akkor még kábelhálózaton keresztül, a mai Vári Szabó István Középiskola területén kialakított stúdióból. Egy évre rá korszerű, Non Lineáris AVID vágóberendezéssel rendszerbeállításával fejlődött tovább szerkesztőségünk. Ekkor már a mai Berki Galéria épületében létrehozott szerkesztőségben folyt a munka.
 
A nagy előrelépést, az 1995 őszén sugárzó televízióvá válásunk hozta meg, amely 25 km-es sugarú körben, 13 településen, közel 100 000 ember elérését tette lehetővé. 1996 végén a Halas TV önálló gazdasági társasággá alakult. 1997 nyarától pedig jelenlegi székhelyünkön, a városközpontban, 560 négyzetméter alapterületen megvalósított stúdiókban folyik a munka. 1999-ben 10 éves műsorszolgáltatási szerződés megkötése történt. 2004 óta hétköznaponként este élő híradóval jelentkezünk és egyéb változatos, elsősorban közéleti, kulturális és sport rovatokkal kiegészítve. 2013. augusztus 1-jén megkezdtük a (DVB-T) digitális földfelszíni sugárzást.
 
Szerkesztőségi elérhetőség:
6400 Kiskunhalas, Bethlen G. tér 7/d.
Telefon/Fax: 77/426-676
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Kedves Látogatónk!
 
Üdvözlöm a Halasmédia és Kultúra Nonprofit Kft. (HMK) internetes felületén, amely a www.halasmedia.hu domain elérhetőségen szolgáltat hírfolyamot. A HMK 100%-os önkormányzati tulajdonú, önálló társaság, amely a hírközlés, a kultúra szerevezés és a városmarketing integrált feladatrendszerét végzi Kiskunhalason.
 
A társaság három médiafelületen, a Halas Televízióban, a Halasi Tükör hetilapban és az online térben jelentet meg híreket, közéleti információkat, amelyek legkomplexebb módon a www.halasmedia.hu hírportálunkon követhető. Honlapunk menü rendszerében különböző rovatokban, teljes körű képet kaphat Kiskunhalas önkormányzatáról, a polgármesteri hivatal működéséről, városunk mindennapjairól, programjairól, közéleti, gazdasági, kulturális és sport híreiről.
 
Szerkesztőségünk Kiskunhalas mellett, eltérő mértékben a járási közélet eseményeit és híreit is feldolgozza. A szerkesztőség munkatársai nevében hasznos időtöltést, jó böngészést kívánok oldalunkon!
 
Kovács Iván főszerkesztő
 
Szerkesztőségi elérhetőség:
6400 Kiskunhalas, Bethlen G. tér 7/d.
Telefon/Fax: 77/426-676
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1